Tuesday, 9 August 2016

Tablet Kalsium buat hati terpaut bantu kurangkan sakit tapak kaki

Assalammualaikum,,uolls


       Tak kenal maka tak cinta,bila dah kenal ,terus hati terpaut dan tersuka tanpa sengaja.Sinonim sangatlah dengan semua pengguna tegar produk shaklee.Begitu juga yang terjadi pada Nor Hawana Mohd Tahir yang bermula dengan tablet kalsium shaklee sehingga terus tangkap cintan dan sayang.Berikut cerita penuh Nor Hawana Mohd Tahir yang dikongsikan dari buku Himpunan testimoni supermom shaklee story.

     
Assalammualaikum,

      Saya NorHawana Mohd Tahir,berusia 33 tahun,Kisah saya bermula dengan Ostematrix Shaklee.Bak kata pepatah,tak kenal maka tak cinta.Dah cinta terus tangkap sayang.Begitulah ibaratnya kisah saya bersama Shaklee.Hanya membaca testimoni seorang Doktor yang mengamalkan Ostematrix Shaklee untuk masalah sendi,hati terus terpaut.

      Sebenarnya saya mengalami masalah tapak kaki yang boleh dikatakan kronik juga semasa berpantang anak kedua.Setiap kali bangun pagi ,mesti sakit terincut-incut bila nak berjalan pijak lantai.Saya beranggapan mungkin kesan daripada proses berpantang anak kedua.

     Kekurangan kalsium barangkali.Jujurnya sewaktu proses kehamilan anak kedua saya memang culas minum susu.Situasi ini berulang hampi setiap hari.Secara tak langsung ia sangat menggangu aktiviti harian saya.Apa yang boleh saya gambarkan saat itu ialah seperti berjalan atas bara api.

    Saya sebenarnya, cukup takut nak mencuba sebarangan supplemen ni. Tapi disebabkantapak kaki yang terlalu sakit dan hasil kajian saya keatas setiap testimoni yang SID kongsikan di facebook fan google....akhirnya saya tawakal beranikan berjumpa dengan senior sekolah menengah saya iaitu Puan Hartini Badri seorang SID berjaya. .

      Tanpa fikir panjang saya terus jadi ahli dengan membeli Ostematrix dan Mealshakes.Ketika itu Mealshakes ada promosi jadi saya belikan untuk anak sulong yang mengalami masalah berat badan dan kurang selera makan.

      Alhamdulillah, berkat konsisten penganbilan Ostematrix selama dua bulan.tapak kaki saya dah tak sakit lagi.Saya dapat bangun sahur tidur dengan gembira tanpa  risau untuk memijak lantai.Syukur sangat!! sehingga kehari ini.kalau tertinngal nak telan Ostematrix pun kaki saya rasa takkan rasa sakit berlarutan.Benarlah bagai dikata,vitamin bukan ubat...sebaliknya  ia adalah pelengkap nutrisi seharian.

     Sedikit demi sedikit makin bertambah produk Shaklee yang saya cuba antarnya ESP dan Vitamin C 500mg.Bukan sahaja saya yang mendapat kesan terbaik dari pengambilan supplimen shaklee,tetapi anak kedua saya yang berusia 2 tahun 8 bulan pun turut terkena tempias vitamin yang saya ambil ,melalui susu badan.

     Berat badannya akan naik setiap kali temujanji di klinik.Graf BMI pun cantik kalau nak bangdingkan dengan kakaknya dahulu.Dan yang paling ketara warna kulitnya semakin cerah berbeza sewaktu kelahirannya ,Syukur sangat,

     Benda baik tak elok didiamkan,jadi buat korang yang mengalami situasi macam saya,masih tercari-cari produk apa nak makan.Nah korang patut cuba vitamin dari Shaklee.Serius kesannya sangat luar biasa.cuba tau..Sekian"
I Love Shaklee.


P/S:promo ogos - ostematrix




       Sekiranya berminat dan mempunyai sebarang pertanyaan tentang produk shaklee boleh terus hubungi:

                                                  SID :911749 ( KAK EILA )

                                                          0129088753


3 comments:

  1. Hi, Great information! Would you please consider sharing my link to your readers? Please email me back at haileyxhailey gmail.com.

    Thanks!
    Hailey

    ReplyDelete
  2. ostematrix shaklee ni memang bagus.

    ReplyDelete


  3. If you’re going to strap on the same fake watchesevery day, it needs to look good with both your Tuesday suit and your Sunday t-shirt, but you don’t want it to be boring. You don’t have to spend five figures to get a great breitling replica.Theklockor kopior Globemaster ($120) handles all situations effortlessly and is packed with technology like a totally anti-magnetic movement and a more accurate and durable co-axial escapement,you’ll notice the seconds hand seems to tick like on a quartz
    rolex replica, but this rolex replicais because of a special gear-and-spring system inside that gives it the so-called “deadbeat seconds” for more precise timekeeping.As the brand’s iconic omega repliqueindividual product, admirable adroitness and absolute kelly 35cm demonstrates what both central and outside.
    Buy Cheap air max
    online.



    ReplyDelete